Hirdetés

Új Star Wars és Marvel projekteket jelenthet be a héten a Disney

|

A cég egy online eseményre készül a Disney Plus kapcsán, melyen izgalmas újdonságokra számíthatnak a rajongók.

Hirdetés

A The Mandalorian második évadának vége felé közeledve ismét felmerülhet a rajongókban, hogy mit tervez a Disney a messzi-messzi galaxissal. A Disney Plus elindulásával egy új platform került a kiadó kezébe, melyet eddig remekül használt ki a mandalori fejvadász kalandjával, de a legtöbben persze szívesen látnánk többet. Most izgalmas bejelentések érkezhetnek. Enyhe spoilerveszély azok számára, akik még nem látták a The Mandalorian második évadát.

Alapvetően befektetőknek szóló közvetítést tart ma este 22:30-kor a Disney, ebben pedig a leleplezhetnek néhány izgalmas projektet, melyekkel a Star Wars és az MCU franchise-okat bővíthetik. Nem érdemes Comic-Con és D23 expó szintű, színes-szagos bejelentésekre számítani, de az információéhséget még így is kielégítheti az esemény.

Hirdetés

Egyelőre csak találgatni tudunk, hogy milyen ütőkártyák lapulhatnak a Disney mellényzsebében. Régóta pletykálnak egy Boba Fett sorozatot, mely a karakter a The Mandalorian második évadában tett látogatása után több mint időszerű lenne.

Emellett a Rosario Dawson alakította Ahsoka Tano életében is akadnak homályos foltok, melyek befoltozásra szorulnak. Emellett persze a Taika Waititi- és Ryan Johnson-fél Star Wars filmek kapcsán is régóta nagy a csönd.

Mivel a Marvel Filmes Univerzum negyedik fázisa csak januárban indul be a WandaVision debütálásával, így a szuperhősök terén még rengeteg projekt fekszik talonban. Persze nem kizárt, hogy hallunk valamit a Marvel Kapitány folytatásáról, és a sokat emlegetett Penge projektet is előhúzhatja a Disney.

Ti milyen bejelentésnek örülnétek a stúdiótól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)