Hirdetés

Új szabályok jöttek, ezért nyilván azonnal kitiltották Amouranthot a Twitchről

|

Ez a kilencedik alkalom, hogy a platform egyik legismertebb tartalomgyártójának hozzáférését felfüggesztik.

Hirdetés

Iszonyú belső vívódást okozhat a Twitch üzemeltetőinek, hogy bizonyos streamerek nem pont olyan tartalmakat gyártanak a platformra, amilyeneket ők felvállalnának, viszont olyan forgalmat hoznak, amiről lemondani fájó volna. Amouranth rendszeresen feszegeti a határokat, más női videósokkal együtt ő is segít indirekt módon formálni a platform szabályzatát.

Március 29-én léptek életbe a Twitch aktuális irányelvei, miután Morgpie vezetésével többen is olyan felületeket használtak kijelzőnek, amiket nem azért szeretnek az emberek nézni, mert jól mutat rajtuk bármilyen játék. A hivatalos megfogalmazás szerint azok a közvetítések tiltottak, amikben "hosszabb időn át" látszanak intim testrészek, és Amouranthtól ez nem idegen, így hát a tegnapi nap folyamán ismét kitiltották, immáron kilencedszer.

Hirdetés

Semmi nem sugallja, hogy ez a tiltás hosszabb lenne a korábbiaknál - legdurvább esetben is három napig volt kénytelen nélkülözni őt a közönsége. A tiltást ő maga egy bikinis képpel jelentette be, aztán korlátozott ideig ingyenessé tette OnlyFans fiókját. X-en már Kick streamerként hivatkozik magára, a Twitch rivális platformja pedig nyilván szívesen fogadja őt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)