Hirdetés

Új színész kapja Ryan Gosling szerepét a Universal következő szörnyes filmjében

|

Nem biztos, hogy sokan fognak örülni Gosling leváltásának, de a Universal szörnyes univerzuma már nélküle megy tovább.

Hirdetés

A Universal 2020-ban a Láthatatlan emberrel indította újra a "monsterverse-t", aminek következő fejezete a Wolf Man lenne. A projektet már 2020-ban bejelentették, és akkor még Ryan Gosling lett volna a projekt főszereplője. Egy ideig úgy is tűnt, hogy minden sínen van, pláne, amikor Derek Cianfrance-t is sikerült megszerezni rendezőnek.

Valahol menetközben azonban változhattak a dolgok, mert lecserélték a főszereplőt.

Hirdetés

Gosling helyét Christopher Abbott veszi át. Gosling mindeközben nem megy messzire a projekttől, mivel Ken Kao, Bea Sequeira, Mel Turner és Leigh Whannel mellett ő is elfoglal majd egy produceri széket.

A Wolf Mant egyébként a Blumhouse és a Motel Movies fogja összehozni, így nyilván Jason Blum is felügyeli a produkciót.

A film a jelenlegi tervek szerint 2024. október 25-én érkezik, hogy elfoglaltságot kínáljon azoknak, akik halloweeni hangulatba szeretnének kerülni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)