Hirdetés

Új színésznő érkezik az előző Batwoman, Kate Kane szerepébe

|

Eredeti megformálója, Ruby Rose tavaly tavasszal, mindössze egyetlen évad után hagyta ott a sorozatot.

Hirdetés

Figyelem, a cikk spoilereket tartalmaz a Batwoman második évadának nyolcadik epizódjával kapcsolatban!

Új Kate Kane-t láthatunk a The CW-féle Batwomanben: a Krypton című sorozatból is ismert angol színésznő, Wallis Day kapta meg azt a szerepet, amit Ruby Rose az első évad után otthagyott.

Hirdetés

A sorozat második évadának legfrissebb epizódjából kiderült, hogy Kane bizony még él, de repülőbalesetből származó sérülései miatt teljesen felismerhetetlen, most pedig bekötözve, sőt, túszként tengeti szürke mindennapjait. A castinghír is ezzel egyidejűleg érkezett, azt viszont már csak a folytatásból tudhatjuk meg, Kate eddig hol volt, valamint hogy mi lesz vele a továbbiakban. Természetesen a második évad címszereplőjéről, Ryan Wilderről (Javicia Leslie) sem kell lemondanunk, afelől ugyanis ne legyen kétség, hogy most már ő az új és egyetlen Batwoman. 

Itthon a sorozat keddenként jelentkezik új részekkel az HBO GO-n.

Wallis Day a Kryptonban

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)