Hirdetés

Új trailer hangol minket a Star Wars: A Rossz Osztag 2. évadára

|

A Disney+-on felbukkant az év elején érkező Star Wars: The Bad Batch sorozat legújabb kedvcsinálója

Hirdetés

A Star Wars: A klónok háborúja spin-off sorozata már kapott egy izgalmas szezont tavaly, amely folytatta a 99-es klónegység kalandjait. A csapat - amellyel először a The Clone Wars záróévadában találkozhattunk - olyan tagokból áll, akiket a különleges mutációik miatt a legkeményebb harctereken vetettek be, de az esélyekre fittyet hányva ezek a klónok rendszerint sikerrel járnak.

A klónháborúk lezárása és a 66-os parancs kiadása utáni időben elhelyezkedő A Rossz Osztag (The Bad Batch) hamarosan megkapja a jól megérdemelt folytatását: az idei Star Wars Celebration során már kaptunk némi ízelítőt abból, hogy mi minden vár főszereplőinkre a második évadban, de végre megérkezett a teljes előzetes is, méghozzá a Disney+-nak köszönhetően. 

Hirdetés

A videó számos látványos, akciódús és vicces jeleneten keresztül mutatja be, hogy mi minden vár a karakterekre és egyúttal a rajongókra a következő epizódok során, és mivel a sorozat útját továbbra is Dave Filoni egyengeti, joggal számíthatunk rá, hogy továbbra is minőségi szórakozásban lesz részünk.

A Star Wars: The Bad Batch, avagy magyarul A Rossz Osztag második évada január 4-én rajtol el a Disney+-on. Ti mennyire várjátok már?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)