Hirdetés

Új trailer hangol minket Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladájára

|

Közel 3 percen keresztül nézhetjük az eddigi Az éhezők viadala filmek előzményét.

Hirdetés

2020-ban jelent meg a Katniss Everdeen történetével világhírűvé váló Suzanne Collins előzményregénye, az Énekesmadarak és kígyók balladája, amellyel az írónő elmesélte, hogy mi történt több évtizeddel a legelső Az éhezők viadala film előtt Coriolanus Snow elnök (Donald Sutherland) fiatalkori változatával (Tom Blyth) a főszerepben, aki akkor még csak 18 éves volt és a 12-es körzetből érkező Lucy (Rachel Zegler) mentora, aztán minden megváltozott. 

Az Énekesmadarak és kígyók balladája film bemutatja, hogy mindkettejüknek mennyi veszítenivalójuk van, méghozzá olyan ismert arcokkal a mellékszerepekben, mint Viola Davis (The Suicide Squad - Az öngyilkos osztag, A segítség), Peter Dinklage (Trónok harca, Három óriásplakát Ebbing határában) és Jason Schwartzman (Scott Pilgrim a világ ellen, Holdfény királyság). 

Hirdetés

Az előzményfilm most egy minden eddiginél hosszabb kedvcsinálót kapott, amivel a Lionsgate igyekszik meghozni a hangulatot a mozizáshoz, így az alábbi, nálunk magyar felirattal nézhető trailer megmutatja, hogy milyen tétek forognak kockán és hogy már korábban is kíméletlen volt az élet Panemben. Már csak Blyth (Billy the Kid, Az aranykor) és Zegler (West Side Story, Shazam! Az istenek haragja) párosa és a viadal izgalmas pillanatai miatt is érdemes lesz odafigyelni a filmre: 

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája november 16-án kerül a hazai mozikba. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)