Hirdetés

Új traileren Jordan Peele következő horrorfilmje, a Nope

|

A Tűnj el! és a Mi rendezője a nyáron megint a frászt hozza ránk, legújabb filmje pedig látványos előzetest villantott a Super Bowlon.

Hirdetés

Az idei Super Bowl alkalmával is jutottak bőven a megszokottnál jóval érdekesebb reklámok, illetve néhány régóta várt film és sorozat előzetese is.

De a nagy franchise-ok,  mint a Marvel, vagy A Gyűrűk Ura mellé befért a humoristából lett horrorfilmes, Jordan Peele legújabb alkotásának kedvcsinálója is, ami szintén teljes mértékben megérdemelte a reflektorfényt.

Hirdetés

Az előzetes alapján úgy tűnik, hogy Peele az előző két filmje, a Tűnj el! és a Mi készítése során már sikert hozó receptet követi, olyannyira, hogy az előbbi főszereplője, Daniel Kaluuya formálja meg ezúttal is az egyik központi karaktert. Illetve a horrorelemek mellett valószínűleg a Nope-ban is kommentálja valamilyen módon a modern Egyesült Államok társadalmi helyzetét, ugyanis az előzetes legelső jelenetében a Keke Palmer által alakított karakter, Jill Haywood éppen arról mesél, hogy az ő családjáé az egyetlen, feketék tulajdonában lévő, lovakkal foglalkozó állatidomár cég a hollywoodi filmszakmában.

De ahogy a fenti videóban láthatjátok, szociológiai értekezés helyett vérbeli paráztató film lesz a Nope is, amiben sok paráztató jelenség mellett egy érdekes, talán földönkívüli jelenség is megjelenik, ami rendszeresen magába szippant embereket. Az előzetes végén megvillantották a premier dátumát is, eszerint 2022. július 22-éig kell várnunk még a film bemutatására.

Nektek hogy tetszettek Peele eddigi filmjei? Kíváncsiak vagytok erre is?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)