Hirdetés

Új trailert kapott a Picard sorozat folytatása, megvan a Star Trek Discovery új évadának premierdátuma

|

A nemzetközi Star Trek napon több fontos bejelentésnek is örülhettek a rajongók.

Hirdetés

A 2021-es Star Trek napon, azaz szeptember 8-án a Gene Roddenberry által megálmodott univerzum 55 éves lett. Ennek örömére több fontos bejelentést is kaptunk.

Egyrészt kiderült, hogy a Star Trek Discovery tévésorozat következő, immár negyedik évada november 18-án fog elindul, másfelől pedig (és lehet, hogy a keményvonalas rajongókat inkább ez a hír izgatja) új előzetest kapott a Star Trek: Picard második felvonása. Azt is elárulták továbbá, hogy az új Picard évad valamikor 2022 februárjában érkezik, a sorozatnak pedig már most megrendelték a harmadik szezonját.

Hirdetés

Kezdjük rögvest a Star Trek: Picard új kedvcsinálójával, melyet csak egy Twitter-poszt formájában tudunk megmutatni nektek, és az alábbi videók esetében is ugyanez lesz a helyzet. Ennek oka egészen egyszerűen annyi, hogy a YouTube-ra felrakott trailereket az Egyesült Államokra korlátozza valamiért a Paramount - nyugi, mi sem értjük a dolgot.

Az új évadban visszatér a gyakorlatilag mindenható Q, aki valamiért megváltoztatja az idővonalat. Ennek köszönhetően a Föderáció egy totalitárius diktatúrává válik. Picard és a többiek a jelek szerint a Borg királynőt felhasználva visszautaznak a 21. századba, hogy rendbe tegyék a dolgokat. Íme az előzetes:

A Star Trek: Discovery nem kapott új előzetest, de ahogy említettük, kiderült, hogy a negyedik évad 2021. november 18-án indul el, immár csak a Paramount+ streamingplatformon - ezt egyébként a 2022-ben hozzánk is elérkező SkyShowtime streaming szolgáltatás magában fogja foglalni. A U.S.S. Discoveryt irányító Burnham kapitányról mindenesetre tudunk mutatni egy képet, Sonequa Martin-Green már új egyenruhájában látható.

A Star Trek: Prodigy animációs sorozat kiérdemelt egy új előzetest (ez a széria október 28-án érkezik a Paramount+-ra), de sajnos ez a videó nem került fel a Twitterre, viszont a hivatalos weboldalon meg tudjátok nézni. A Nickelodeon Animation Studio és a CBS Eye Animation Production közös sorozatában egy csapatnyi ifjú idegen rátalál a Csillagflotta egyik elhagyatott űrhajójára, a fedélzeten pedig egy Kathryn Janeway kapitányt formázó hologram várja őket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Végezetül említést érdemel még a Star Trek: Lower Decks rajzfilmsorozat is, ami ugyancsak kapott egy friss előzetest. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)