Hirdetés

Új Van Helsing film készül, már a rendezőt is megtalálták

|

A projektet a Démonok között és a Fűrész franchise-ok producere, James Wan is támogatja.

Hirdetés

Ha Van Helsing neve elhangzik, akkor a legtöbben a Hugh Jackman nevével fémjelzett, 2004-es filmre asszociálnak (amiből egyébként videojáték is készült), vagy esetleg a hazai NeocoreGames által készített The Incredible Adventures of Van Helsing ugrik be, pedig a karakter az 1897-es Bram Stoker regényből, a Draculából származik eredetileg. A legújabb hírek szerint a jövőben számíthatunk egy újabb feldolgozásra is, méghozzá egy izgalmas stábbal. 

Hirdetés

A Deadline forrásai szerint a Universal Pictures egy új Van Helsing film összehozásán dolgozik, amely a meg nem erősített infók alapján a híres szörnyvadász világában játszódik, és nem feltétlenül őt tolja reflektorfénybe, mint a 2004-es film. Ami viszont ennél érdekesebb, hogy az újság már tudni véli a rendező és a producer személyét is: előbbi az Overlordot jegyző Julius Avery lesz, aki a forgatókönyvet is újraírja Eric Pearson (Thor: Ragnarök) változata után, utóbbi pedig az a James Wan, aki többek között a Démonok között, a Fűrész és az Aquaman felett is bábáskodott. 

A Deadline szerint A láthatatlan ember sikere megteremtette a lehetőséget ahhoz, hogy a Van Helsing is R-besorolású lehessen, amelyhez passzolna Avery stílusa a korábbi munkája, az Overlord alapján. Persze ez még nem hivatalos, várjuk a Universal közleményét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)