Hirdetés

Újabb anime Rick és Morty epizód került fel a YouTube-ra

|

Ezúttal a jelenkori Tokióban harcolnak meg hőseink az életükre törő Genocider nevű szervezettel.

Hirdetés

A Rick és Morty alkotói már többször bebizonyították, hogy számukra nem igazán vannak határok, legyen szó beteg humoról, negyedik fal ledöntésről vagy éppen műfajokról. Nemrég egy meglehetősen rendhagyó szamurájos miniepizód került fel az Adult Swim YouTube csatornájára, most pedig egy nem kevésbé furcsa anime résszel boldogítják a rajongókat az alkotók.

Hirdetés

A Rick & Morty vs. Genocider névre hallgató részt Takashi Sano (Tower of God) rendezte, és bizony jócskán meg kell erőltessük figyelmünket, ha érteni akarjuk, mi folyik a képernyőn. A részben Morty Tokióba érkezik, hogy megkeresse Ricket, aki felveszi a harcot a Genocider nevű fenyegetéssel, melyet egy régi ismerős irányít:

Nem tudjuk, hogy ez a rész kánonnak számít-e, nem mintha a sorozat nem lenne elég kicsapongó ahhoz, hogy elbírjon egy ilyen kis  mellékvágányt a hátán. Az Adult Swim egyébként jó pár évadot berendelt az alkotóktól, így valószínűleg a jövőben még találkozhatunk hasonló agymenésekkel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)