Hirdetés

Újabb hátborzongató trailert kapott az eddigi leghorrorisztikusabb Poirot-film

|

A Kenneth Branagh által megformált detektív élete legdurvább ügyébe nyúlt bele.

Hirdetés

Kenneth Branagh építgeti tovább a saját Agatha Christie köteteire építő filmes univerzumát: először 2017-ben jelentkezett a Gyilkosság az Orient expresszennel, majd 2022-ben a Halál a Níluson következett, és pár hónap múlva megérkezik a harmadik film is a Szeánsz Velencében képében, ami után még továbbiakat is szeretne megvalósítani, sőt nem titkolt vágya Christie másik, hazánkban is jól ismert szereplőjét, Miss Marple-t is elhozni a mozikba. 

A Szeánsz Velencében történetét az írónő 1969-ben kiadott regénye, a Halloween és a halál inspirálta, ugyanakkor az adaptációt rendező Branagh és a forgatókönyvet jegyző Michael Green (Logan - Farkas, Gyilkosság az Orient expresszen, Halál a Níluson) komoly változtatásokat eszközöltek a sztorin: a helyszín például nem az angliai Common, hanem Olaszország cölöpökre épült ékköve, Velence. 

Hirdetés

Poirot vendégként vesz részt egy kísértetjárta kastélyban megtartott szeánszon, ám a szellemidézés során váratlanul meggyilkolnak valakit, így a nyomozónak muszáj újra megdolgoztatnia a szürke kis agysejteket, hogy kibogozza a szövevényes eset szálait és rács mögé dugja az elkövetőt. Az eddig kiadott kedvcsinálók és az alábbi trailer alapján azonban minden korábbinál nehezebb dolga lesz, és vérfagyasztó, természetfelettinek tűnő történések kísérik az ügy megoldására tett törekvéseit. 

Valóban a túlvilág kísérti Poirot-t, vagy csak a képzelete és mások játszanak vele? Szeptember 14-től kiderül a hazai mozikban is olyan színészekkel a mellékszerepekben, mint Michelle Yeoh (Minden, mindenhol, mindenkor, Tigris és sárkány), Jamie Dornan (Hajsza, A szürke ötven árnyalata), Kelly Reilly (Sherlock Holmes, Yellowstone), Tina Fey (Párterápia, A stúdió), Emma Laird (Kingstown polgármestere, The Crowded Room) és Jude Hill (Belfast). Ti várjátok már?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)