Hirdetés

Újabb régi szereplő térhet vissza a Sikoly 7-ben

|

A Spyglass Media próbálja menteni a menthetőt, látszólag egészen jó úton halad.

Hirdetés

Számos megpróbáltatáson kellett keresztül mennie a Sikoly 7-nek, mire aztán idén márciusban egy új rendező és egy régi karakter társaságában érkeztek bizakodásra okot adó hírek a produkcióval kapcsolatban.

Sokáig ugyanis kérdéses volt, életben van-e egyáltalán a film, mivel a franchise felett kezeskedő Spyglass Media egy az izraeli-palesztin konfliktus kapcsán felmerült gyűlöletbeszédre hivatkozva, megvált a főszereplőtől, Melissa Barrerától, majd nem sokkal rá - a Wednesday második évadának munkálatai miatt - Jenna Ortega is kiszállt a folytatásból.

A Sikoly 7 legnagyobb meglepetésünkre azonban feltámadt, a 2023 végén távozott Christopher Landon után a rendezői székben Kevin Williamson foglalt helyet, amiről nagy örömök közepette számolt be Neve Campbell egy Instagram posztban.

Hirdetés

A színésznő egyébként korábban pénzügyi okokra hivatkozva fordított hátat a produkciónak, míg idén év elején arról beszélt, "megfelelő körülmények között" hajlandó lenne visszatérni a franchise-hoz - a feltételek ezek szerint teljesültek.

Most újabb reménycsillag tűnt fel az égen, ugyanis a The Variety jelentéséből kiderült, Courtney Cox tárgyalásokat folytat, így megvan az esélye annak, hogy visszatérjen a Sikoly 7-ben, ahol ismételten az író-riporter, Gale Weathers karakterét formálná meg.

Meglepő, de úgy néz ki, a végén csak lesz valami a hetedik részből, ami a korábbi viszontagságok fényében felér egy kisebb csodával. Természetesen a végtermék minőségére ezek alapján még nincs garancia, de az eddigi hírek mindenképpen bizakodásra adhatnak okot.

Ti bizakodtok? Örülnétek egy új Sikoly filmnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)