Hirdetés

Újabb remek színésszel bővült Guillermo Del Toro Frankenstein adaptációjának színészgárdája

|

Ráadásul nem ez az első alkalom, hogy rendező együtt dolgozik a sztárral.

Hirdetés

Igazi csoda volt a Guillermo del Toro rendezésében még tavaly bemutatott Netflix-es Pinokkió, ami lényegében Carlo Collodi klasszikus meséjének az újragondolása volt, a rendező sajátos filmes jegyeivel és narratívájával tarkítva. Hiába a már sokadjára elmesélt történet, az ikonikus fabábu és Gepetto megható történetének Guillermo-s adaptációja képes volt újat mutatni, és olyannyira nagyot ment, hogy az idei évben még egy Oscar-szobrot is bezsebelt magának a legjobb animációs film kategóriájában. A csavaros és elgondolkodtató történeteiről ismert rendező azonban továbbra sem lassít, jelenleg is számos projekten dolgozik. Ezek közül is a legnagyobb figyelem minden bizonnyal a Frankenstein adaptációt övezi, amiről több részlet is napvilágot látott már.

Még idén márciusban kapott szárnyra a pletyka, amit nemsokkal később maga Guillermo is megerősített. Ennek értelmében kiderült, hogy a rendező valóban Mary Shelley klasszikus szörnytörténetének adaptációján ügyködik, ami minden bizonnyal ismételten a piros streaming-óriás felületén kerül majd bemutatásra. Már korábban napvilágot láttak és azóta megerősítést nyertek azok a pletykák, miszerint Mia Goth, Oscar Isaac, de még Andrew Garfield is a szereplőgárdát erősíti majd. Nemrégiben azonban egy újabb interjúnak köszönhetően kiderült, hogy még egy ikonikus színész is csatlakozik a brigádhoz.

Hirdetés

A filmben ugyanis Christoph Waltz is szerepet kap, aki nem mellesleg a korábban említett Pinokkióhoz is a hangját adta már. Az információt maga Guillermo erősítette meg egy nemrégiben vele készített interjú során, ahol azt mondta:

"Volt régebben egy megvilágosodásom, és ez alapvetően egy olyan film, amihez rengeteg fejlődésre és eszközre lett volna szükségem, így tíz évvel ezelőtt még nem tudtam volna megcsinálni. Most elég bátor vagy őrült, vagy valami ilyesmi vagyok hozzá, így belevágunk. Oscar Isaac, Andrew Garfield, Christoph Waltz, Mia Goth, mindannyian dolgozunk rajta".

Elég impozáns gárda ez, mindemellett pedig az alapanyag is tökéletes, így jó esély van arra, hogy nem kell csalódnunk.

Egyelőre a pontos szereposztás még nem ismert, de akárhogy is, Christoph Waltz bevonása csak jót jelenthet, elvégre Guillermo Pinokkiója már megmutatta, hogy mire is képesek együtt. A rendező megerősítette még azt is, hogy a forgatások majd valamikor jövő februárban indulnak, így ha tippelni kellene, jó eséllyel 2025 előtt nem igen láthatjuk majd teljes pompájában Guillermo Frankenstein adaptációját.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)