Hirdetés

Újabb Star Trek sorozat készülhet, ami egy régi játékhoz kapcsolódhat

|

Több Star Trek spinoff sorozat készül a Paramount+ streaming szolgáltatásra, amik közül az egyik a kiképzés alatt álló kadétokra koncentrálhat.

Hirdetés

A streaming korszakba lépve a jogokat birtokló ViacomCBS erősen támaszkodni szeretne a Star Trek franchise-ra, hogy minél több előfizetőt csábítson Paramount+ nevű szolgáltatásához (ami hozzánk a SkyShowtime részeként ér el idén). Így nem meglepő, hogy a neves sci-fi univerzumban újabb és újabb sorozatok játszódnak majd, amik közül egy, a készítés rendkívül korai fázisában járó széria idő előtt kiszivároghatott

Hirdetés

Deadline írta meg belsős forrásokra hivatkozva, hogy készül a Star Trek: Starfleet Academy, ahol a címnek megfelelően a Bolygók Egyesült Föderációja flottájának kiképzés alatt álló tagjai csöppennének változatos kalandokba. A lap forrásai szerint a 2017-ben útjára indult Amazon Prime sorozat, az Elfeledve egyik társalkotója, Gaia Violo dolgozik jelenleg a spinoff sorozat koncepcióján, amit az értesülések szerint hamarosan felajánlanak a Paramount+ üzemeltetőinek, ha pedig minden jól megy, még a következő év folyamán elkezdődhetnek a tényleges munkálatok a Starfleet Academy kapcsán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A készülő Star Trek sorozatokról egyébként az utóbbi napokban a streaming szolgáltató több vezetője is beszélt. A saját gyártású sorozatokért felelős Nicole Clemens megerősítette, hogy a Michelle Yeoh főszereplésével megálmodott Star Trek: Section 31 továbbra is készül, és "hamarosan" számíthatunk vele kapcsolatban hírekre. A Star Trek márkáért felelős Alex Kurtzman pedig elárulta, hogy a Section 31 mellett egy másik spinoff is formálódik, igaz, erről egyelőre nem mondhat el semmit. A Deadline forrásai viszont tudni vélik, hogy ez lehet a Starfleet Academy, ami a sorban következő a spinoffok között.

Kurtzman korábban egyébként már sejtette, hogy készülhet egy sorozat, amiben a kiképzés alatt álló  kadétok kapják a főszerepet, most pedig kiemelte, hogy előre kell gondolkodniuk, ha folyamatosan szeretnék szállítani az új Star Trek tartalmakat.

"Több évre előre kell gondolkodnunk. Tudjuk, hogy ha két-három év múlva adásba szeretnénk küldeni egy-egy új sorozatot, azt most kell kezdenünk tervezni. Egy csomó minden áll most fejlesztés alatt, amik kezdenek összeállni, és mi nagyon izgatottak vagyunk velük kapcsolatban"

- nyilatkozta. A Star Trek rajongóknak persze addig is van mit néznie, a jelenleg is elérhető Star Trek: Discovery, Short Treks, Picard, és Lower Decks mellé májusban érkezik a Star Trek: Strange New Worlds a Paramount+-ra (itthonról pedig az Amazon Prime-on keresztül nézhetjük őket).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)