Hirdetés

Már megint Star Wars adja el az autót?

|

Star Warsból sosem elég. Főleg az autópiacon, már megint a messzi, messzi galaxissal akarnak kocsit sózni ránk. Nem ügyetlenül.

Hirdetés

A Star Wars népszerűségével viszonylag könnyű mindent eladni. Olyan nagy titkot nem árulunk el ezzel, nem ez az első eset, hogy a reklámszakma gyermekkorunk legendájához nyúl, hogy kinyissa a pénztárcánkat.



Ez történt most is, hiszen a BMW piacra dob egy Stormtrooper névre keresztelt hatos kabriót, amit a Birodalom felemásan célzó katonái ihlettek. A promóciós képeken is Darth Vader és pár rohamosztagos népszerűsíti a legújabb modellt.

Korábban mi is beszámoltunk már Datrh Vader fantasztikus verdájáról és sokan emlékezhetnek a népszerű Volkswagen reklámra, ahol egy a Star Wars világa által elvarázsolt kisfiú próbálja meg használni az Erőt. Ott persze inkább csak a reklám, mint maga az autó volt köthető a népszerű univerzumhoz, de a mai napig az egyik legjobb ilyen próbálkozás.

Ez a BMW persze nem ér fel a reményeink szerint hamarosan megépülő Halálcsillaghoz, de azért menő lenne vele begurulni a Star Wars VII vagy valamelyik spin-off film premierjére. Na jó, nem álmodozunk tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)