Hirdetés

Újabb streamingszolgáltató jön Magyarországra, megkapta az engedélyeket a SkyShowtime

|

Így olyan műsorokat is megnézhetünk majd, mint a Paramout+-ra érkező Halo sorozat.

Hirdetés

Szuper hírekkel kezdődik 2022, pláne ha sok időt fordítunk a szabadidőnkből arra, hogy filmeket, sorozatok, reality-ket és más produkciókat daráljunk le a különböző streamingplatformok kínálatából. Az elmúlt napokban megtudtuk, hogy milyen feltételekkel indul márciusban az HBO Max, továbbá megerősítették, hogy a Disney+ is hamarosan elérhetővé válik a régióban, amin keresztül végre meg lehet nézni az összes Marvel és Star Wars sorozatot is.

Ha ezek valakinek mégsem elégítenék ki az imént felsoroltak minden vágyukat, és még rendelkezik felesleges szabadidővel, az most újabb remek hírnek örülhet. A Comcast Corporation és a ViacomCBS Inc. bejelentette, hogy minden szükséges hatósági engedélyt megszereztek, így idén hazánkban is igénybe lehet majd venni a SkyShowtime szolgáltatását.

Hirdetés

A platform a következő országokban indul el idén: Albániában, Andorrában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Csehországban, Dániában, Észak-Macedóniában, Finnországban, Hollandiában, Horvátországban, Koszovóban, Lengyelországban, Magyarországon, Montenegróban, Norvégiában, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban, Svédországban, Szerbiában, Szlovákiában és Szlovéniában.

A SkyShowtime kínálatában több médiagyártót hoz egy fedél alá, így a Sky, a ViacomCBS, az NBCUniversal, a Universal Pictures, a Sky Studios, a Peacock, a Paramount+ (ezzel együtt pedig a Halo sorozat), a Showtime, a Paramount Pictures és a Nickelodeon tartalmai is megtekinthetőek lesznek. További részleteket egyelőre nem árultak el.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)