Hirdetés

Újabb The Boys sorozat készül, DC-n és Star Warson edződött alkotókkal

|

A Gen V sikere után egy újabb spin-off kidolgozásába kezdett bele az Amazon.

Hirdetés

Aki szerette az Amazon Prime Videón elérhető The Boys (A fiúk) sorozatot, mindenképp nézze meg nemrég elérhetővé vált melléksorozatát, a Gen V-t is, mert egyrészt nagyon hasonló a hangulata és a humora, másrészt annak eseményei után indul a negyedik évad, és történt egy s más, amiről jó tudni, mielőtt visszatérünk a fő szálhoz.

Remélhetőleg nem fog az Amazon arra kényszeríteni minket, hogy éjjel-nappal csak a The Boyst és annak spin-offjait nézzük, ha naprakészek akarunk maradni, de most azért berendelt egy újabb szériát: ez lesz a The Boys: Mexico.

Hirdetés

Egyelőre annyit tudni róla, hogy a Kék Bogár írója, Gareth Dunnet-Alcocer, az Andor sorozatból is ismert Diego Luna, valamint Gael García Bernal dugják össze a fejüket. Arról, hogy a széria mikor játszódik, és feltűnnek-e benne már ismert karakterek, még semmit nem tudni, ahogy a szereplők sincsenek meg, hiszen forgatókönyv nélkül nehéz ezzel tervezni. Elképzelhető, hogy Luna és García Bernal is feltűnnek kisebb szerepekben, de ők főleg a produceri feladatokkal lesznek elfoglalva.

Egyébként egy animációs sorozat is elérhető már, a Diabolical - azt is érdemes lehet pótolni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)