Hirdetés

Újabb trailer emlékeztet a karácsonykor érkező Wonder Woman 1984-re

|

Újabb kedvcsinálót hozott nekünk a Warner Bros. a még idén debütáló új Wonder Woman filmhez.

Hirdetés

A koronavírus-járvány nemcsak a filmek és sorozatok forgatási munkálataiba szólt bele, hanem számos premiert is el kellett halasztani miatta, de szerencsére azért így is akadt olyan alkotás, amit már idén megkaptunk.

Sőt, még a hónapban újabb darabbal bővül a DC filmes univerzuma, hiszen a mozikban és az HBO Max kínálatában egyszerre debütál majd a Wonder Woman 1984 (legalábbis az Egyesült Államokban), ami kapott is egy újabb előzetest nemrég.

Az egyperces videóban válogatott jeleneteket láthatunk a filmből, így nagyjából képet is kapunk arról, hogy milyen jellegű kalandokba keveredik majd Diana Prince a folytatásban.

Hirdetés

Ez a trailer is megerősítette, hogy akcióban bizony nem lesz hiány, de remélhetőleg a film cselekményére sem lehet majd panasza a rajongóknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)