Hirdetés

Újra a koronavírussal borzolja maga körül a kedélyeket az MCU Darazsa

|

Hangot adott szkeptikus véleményének Evangeline Lilly, a rajongók egy része az MCU-ból is kirakná.

Hirdetés

A koronavírus megjelenésével nem csak egy veszélyes járvány tört ki világszerte, hanem az ember között is éles nézeteltérések alakultak ki a betegség és az amiatt szükséges járványügyi intézkedésekkel kapcsolatban. Ezekkel nap mint nap találkozhatunk, ám ha egy zenész, politikus vagy jelen esetben színész bírálja a szigorú szabályokat, esetleg tagadja meg a vírus veszélyességét, annak mindig nagyobb visszhangja van.

Ez alól nem kivétel Evangeline Lilly sem, akit legtöbben talán az MCU-ból ismerhettek, ahol Darázsként ismerhetjük.

Hirdetés

A 42 éves kanadai színésznő már korábban is kinyilvánította a vírussal kapcsolatos véleményét, amikor "légúti influenza"-ként hivatkozott a COVID-19-re, most azonban ennél is messzebb ment. Kanadában napokig forró téma volt a konvojos tüntetés, ami az ország több városát részben megbénította. Ettől az észak-amerikai ország teljesen ketté szakadt, egyesek a támogatták a tüntetést, míg mások erősen bírálták az oltást megtagadó tömeget.

A felháborodást az váltotta ki, hogy az ország fizetésnélküli szabadságra küldött minden köztisztviselőt, akik tavaly október 29-ig nem lettek beoltva. Az MCU Darazsa úgy érezte, hogy részt kell vállalnia a tüntetésben, így egy videóban kérte Kanada miniszterelnökét, hogy üljön le a tüntetőkkel tárgyalni, továbbá elmondta, hogy ő maga is szerepet fog vállalni a megmozdulásokban.

Ezzel igazi darázsfészekbe nyúlt, az internet népe ugyanis azonnal nekiesett a színésznőnek, a legfinomabb reakciók is bocsánatkérést várnak azonnali hatállyal, de szép számmal vannak azok is, akik a Disney és a Marvel beavatkozását akarják és rögtön elvennék Lillytől az MCU-s szerepét.

Ezen a ponton egyébként már nagyon nehéz lenne más színésznőnek adni a karaktert, hiszen a következő film, az Ant-Man and the Wasp: Quantumania felvételei befejeződtek, a stúdió már az utómunkálatokat végzi. Több mint valószínű tehát, hogy ezúttal a cancel culture nem húzhat be magának egy újabb strigulát. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Korábban a nyíltan oltásszkeptikus Letitia Wright is kereszttűzbe került, mivel a vádak szerint oltásellenes nézeteket terjesztett a Black Panther: Wakanda Forever forgatásán, a munkák is azért álltak egy ideig, mert ő maga nem volt hajlandó felvenni a vakcinát, de ebből sem lett semmiféle retorzió a stúdió részéről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)