Hirdetés

Újra összejönnek a Rocksuli szereplői, hogy megünnepeljék a 20. évfordulót

|

Jack Black jelentette be, hogy nagy ünneplés lesz.

Hirdetés

Richard Linklater 2003-as filmje, a Rocksuli nem csupán szórakoztató volt, és kiváló zenék hangzottak el benne, de fontos üzenetet is hordozott önmagunk elfogadásáról és az újdonságokra való nyitottságról, ráadásul tette mindezt a szerethető Jack Black főszereplésével. A színész ezt a szerepet tartja karrierje ékkövének, a filmnek pedig megvan a maga rajongóbázisa, amely hozzájárult ahhoz, hogy musical készüljön belőle (ez itthon is látható volt a Madách Színházban), és született egy  felejthető sorozatváltozat is, amely három évadot ért meg.

A szereplőgárda a 10. évforduló alkalmából már összejött egy este erejéig, most pedig a film huszadik születésnapjának megünneplésére újabb bulit terveznek. 

Hirdetés

Jack Black - aki vadonatúj filmjében, a Super Mario Bros.: A filmben Bowsert szinkronizálja - az Entertainment Tonightnak újságolta el, hogy újra összehozza a bandát: 

"Azok a srácok - ezt kapjátok ki - mind 10 évesek voltak, amikor azt a filmet forgattuk, és most már mindannyian vagy 30 évesek. Össze fogunk jönni, és megünnepeljük a 20. évfordulót. Szeretünk bulizni. Már alig várom, hogy találkozzak a Rocksuli felnőtt tagjaival."

A színész megígérte, hogy ha nem is nyilvános eseményről lesz szó, akkor is biztosan meg fogja osztani az ott készült videókat és képeket a közösségi médián keresztül a rajongókkal, szóval mindenki bekapcsolódhat majd a várhatóan jó hangulatú nosztalgiázásba.

Jack Black mellett többek között olyan tehetségek mutatkoztak be a 2003-as filmben, mint Mike White, Joan Cusack, Sarah Silverman, Miranda Cosgrove és Kevin Alexander Clark, utóbbi viszont sajnos nem fog tudni résztvenni az összejövetelen, mivel 2021-ben elhunyt egy autóbalesetetben.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)