Hirdetés

Újra találkozni fog Thor és Loki? Erről is beszélt a Marvel producere és maga Tom Hiddleston is

|

A Loki második évadának lezárása után valószínűleg elég sok Marvel-rajongó gondolkodik ezen.

Hirdetés

A mennydörgések és a csínytevések istene utoljára már a Bosszúállók: Végtelen háború legelején látták egymást, Thornak ekkor végig kellett néznie, ahogy Thanos megöli Lokit. Az MCU rutinos nézői azonban pontosan tudják, hogy nem kellett végleges búcsút vennünk Tom Hiddleston karakterétől, hiszen a Bosszúállók: Végjátékban az időutazásnak hála a 2012-es nagy New York-i csata idejéből meglógott egy másik Loki variáns, az ő kalandjait követhettük aztán nyomon a két évados, Disney+-os Loki sorozatban. 

Felmerül azonban a kérdés: esély van arra, hogy Thor és Loki újra találkozzon, viszont fogják-e még látni egymást a fivérek? Mindezek kapcsán a Loki tévésorozat második évadának vezető producere, Kevin Wright érdekes nyilatkozatot tett nemrég a ComicBooknak.

Hirdetés

Loki jelenleg (és most elég nagy spoilerek következnek a Loki tévésorozat második szezonjának évadzárója kapcsán) ugyebár már nem a csínytevések, hanem a történetek istene (hasonlóan alakult ebből a szempontból a sorsa az MCU-s karakternek a képregényes eredetihez képest), és tulajdonképpen ő a Marvel egész multiverzumának a katalizátora, működtetője, ura - viszonyítás kérdése, hogy melyik címet aggatjuk rá. 

Kevin Wright a következőket mondta annak kapcsán, hogy a mérhetetlen hatalomra szert tevő Loki és a Thor: Szerelem és mennydörgés óta már az apaszereppel birkózó Thor Odinson találkozni fognak-e még az MCU produkcióiban:

"Mindig is abban reménykedtem, hogy valahol, valahol a későbbiekben valaki elmeséli ezt a történetet, mert [Loki] annyira más, és mert Thor is annyira más. Azt hiszem, ez teszi érdekessé az egészet, furcsán különbözőek, de szerintem mély belső megértés lenne kettejük között. És szerintem ez valami igazán gyönyörű és klassz dolog lehetne [ha találkoznának].

A potenciális esély tehát abszolút megvan erre a találkozásra, és igazából ehhez hasonló dolgokat mondott nemrég maga Tom Hiddleston. A színész a ComicBook Phase Zero podcastjának vendége volt, ahol így fogalmazott az esetleges újabb visszatérése kapcsán: 

Nagyon nehéz, mert őszinte leszek, életemben legalább kétszer elbúcsúztam [Lokitól]. Írtam [a Marvel Studios producereinek] Kevin Feige-nek, Louis de Espositónak és Victoria Alonsónak, és azt mondtam: »Nagyon köszönöm. Olyan volt, mintha életem szerepe lett volna«, ők pedig azt írták vissza, hogy »Gyertek el hozzánk bármikor. Mindig a család része vagy. Mi mindig itt vagyunk. Annyi mindent adtál nekünk, és a könnyeinken is osztoztunk.« Úgyhogy azt hiszem, nem lenne bölcs dolog, ha ebben a pillanatban bármiben is határozottan állást foglalnék. 

Ti örülnétek, ha Loki még visszatérne? 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)