Hirdetés

Uncharted film - Bryan Cranston is játszhat benne?

|

Állítólag a Breaking Bad Walter White-ja is szerepelhet az Uncharted filmben, de egyelőre nem tiszta, mit szánnak neki. Tippünk azért van.

Hirdetés

Haladgat az Uncharted mozi, de messze még a vége. Annyit tudunk, hogy a legújabb Pókember, Tom Holland játssza az ifjú Nathan Drake-et, és hogy Shawn Levy fogja rendezni. 

Hirdetés

A That Hashtag Show úgy tudja, a Sony Bryan Cranstont is szeretné felkérni egy nem tisztázott szerepre. A színész tökéletes lehet Victor Sullivan, azaz Sully megformálására, de az is lehet, hogy főgonosznak szánják. Az értesülést egyelőre egy illetékes sem erősítette meg.

A premier dátumáról és a történetről egyelőre semmit nem árultak el, úgyhogy továbbra is kiéhezve várjuk az infókat. Addig mondjátok el, nektek hogy tetszene, ha tényleg sikerülne őt megnyerni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)