Hirdetés

Vajon ezek a plakátok tényleg azt jelentik, hogy készül az Űrgolyhók 2?

|

Rejtélyes jelek utalnak rá, hogy talán mégis elkészül az Űrgolyhók 2, de az is könnyen lehet, hogy csak egy rajongói poénról van szó.

Hirdetés

A Star Wars: Az ébredő Erő kapcsán eszébe jutott az Űrgolyhók rendezőjének is, hogy a hetedik epizód hullámait meglovagolva készíthetnének egy folytatást, ahogy az első rész egyik párbeszédében is utalnak rá. A New Yorkban járó rajongóknak pedig a napokban komoly oka volt azt hinni, hogy ez talán nem csak egy álom lehet.

Az amerikai város metróvonalainál ugyanis valaki kiragasztotta a Spaceballs 2: The Search for More Money plakátjait, de ha realistán tekintünk rájuk, valószínűbb, hogy egy rajongói alkotással van dolgunk. Legalábbis furcsa lenne, ha egy hivatalos plakátra rákerülne a "The teaser poster" felirat. Persze érdekes elmélet az is, ami szerint az MGM így mérné fel, valóban van-e igény egy második Űrgolyhókra, hasonlóan a Deadpool készítőihez, akik "véletlenül" kiszivárogtatták a filmhez készült tesztfelvételeket.

#spaceballs 2 it's happening oh yes. Posters hanging at the NYC subway

JediNews.co.uk (@jedinewsuk) által közzétett fénykép,

Mit gondoltok, van esély egy második paródiára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)