Hirdetés

Az útvesztő filmek rendezőjével folytathatja útját A majmok bolygója széria

|

A Disney nagy potenciált lát Wes Ballban, ezért szeretné rábízni a Fox felvásárlásával hozzájuk került egyik legsikeresebb széria folytatását.

Hirdetés

Az elmúlt évek egyik legnagyobb szórakoztatóipari felvásárlása volt, amikor a Disney bekebelezte a Foxot. A stúdió rengeteg veszteségesnek ígérkező projektjét állították le, miután az X-Men: Sötét Főnix elhasalt a pénztáraknál, azonban azt kikötötték, hogy A majmok bolygója franchise-zal még koránt sem végeztek. Mivel a nemrég lezárult trilógiát rendező Matt Reeves épp Batman filmeken dolgozik, így új embert kellett találni a helyére, a Disney pedig egy ígéretes tehetséget, Wes Ballt környékezte meg.

Hirdetés

Ball már fel tud mutatni egy igen népszerű trilógiát, ugyanis ő dirigálta Az útvesztő filmeket, amik egész sikeren lovagolták meg Az Éhezők Viadal sikere által keltett tini-kalandfilmek hullámát. A Disney vezérigazgatója, Bob Iger már jelezte, hogy minél előbb szeretnének újabb A majmok bolygója filmeket, és úgy gondolják, hogy Wes Ball egy igazi feltörekvő tehetség, aki megfelelő folytatást tud készíteni a népszerű trilógiához. 

Azt még nem tudni, hogy a készülő filmek rebootolják-e a szériát vagy inkább visszatérnek a korábbi epizódok népszerű karakterei, de a Disney-t ismerve valószínűleg a nagyobb bevétellel kecsegtető út felé indulnak majd el. Hogy erről a rajongók mit gondolnak majd, az más kérdés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)