Hirdetés

Vagy annyira gazdag, hogy egy jobb autó áráért vegyél egy Batmobil formájú órát?

|

A Kross Studio alkotása ugyan nagyon szép, de 9 millió forintot jobban is el lehet költeni.

Hirdetés

Persze senkinek nem szeretnénk megmondani, mire költse kemény munkával megkeresett pénzét, vannak erre szakosodott tanácsadók, biztosan jobb rájuk hallgatni. Valószínűleg közülük is kevesen helyeselnének akkor, amikor valaki, akinek módjában áll 29,990 dollárt, avagy nagyjából 9 millió forintot kiadni bármire, felveti, hogy ezt a pénzt egy limitált kiadású Batmobil órára szánná.

Márpedig az a helyzet, hogy a 100 példányban gyártott asztali díszből látszólag mindössze tíz darab maradt, a többit mind lefoglalták. Aki siet, még kiválaszthatja a maradékból, hogy hányas számút szeretné.

Hirdetés

A modell alapja az 1989-es Batmobil. 512 különálló rész alkotja, 298x121x67mm-es, 2 kilót nyom, az időt pedig két forgó elem mutatja. Egy felhúzással 30 napig üzemel, 3 Hz-en ketyeg, így rendkívül pontos. Jár hozzá egy kézikönyv, egy Batman-logó formájú kulcs, mikroszálas kesztyűk, és egy Selvyt kendő, amivel le lehet takarítani. Különleges bevonatának köszönhetően nem karcolódik.

Ennek árából egyébként már kijön egy Chevrolet Camaro vagy egy Ford Mustang is, biztos, hogy azokban is van óra, de tény, hogy nem férnek el egy asztalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)