Hirdetés

Olvasói visszajelzések miatt változott meg a Vaják: A végzet kardja magyar borítója

|

A második kötet újrakiadásának borítódizájnja finoman szólva is negatív kritikákat kapott, és az átdolgozott változatot sem rajongják körül.

Hirdetés

Mindenki igyekszik úgy meglovagolni a netflixes The Witcher sorozat sikerét, ahogy tudja, ami érthető, hiszen a nézők is rohannak a könyvekért, veszik a The Witcher 3: Wild Huntot, többet akarnak még az Andrzej Sapkowski által megteremtett világból.

Hirdetés

Korábban a PlayON gondozásában jelentek meg a Vaják-kötetek, de a forgalmazó megszűnését követően most a GABO SFF kiadó szállítja őket. Február 3-án megmutatták a Vaják: A végzet kardja, azaz a második kötet borítótervét, viszont sokan sérelmezték, hogy nem néz ki túl jól a kard, és Geralt szakállat visel, holott a könyvekben kimondottan utálja az arcszőrzetet.

A negatív visszajelzésekre a rajzoló Tikos Péter is reagált, aki elmondta, a rajzot Sapkowski maga is jóváhagyta. Az író megszabta, hogy a karakterek sem a játékban látott változataikhoz, sem a sorozatosokhoz nem hasonlíthatnak, és Péter ennek mentén dolgozott. Hozzátette, ő sem szereti a bajuszt, de nincs ideje mindig borotválkozni, úgy gondolta, a kalandozó Geralttal is hasonló lehet a helyzet.

Végül a rajongói nyomás hatására átalakult mind a szereplő, mind a kard kinézete, így mutat majd a végleges, február végén megjelenő kiadás:

Szerintetek melyik a jobb? Milyen lehetne, ha nem ilyen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)