Hirdetés

Vajon Palpatine szexelt valaha is?

|

Ian McDiarmid most egy olyan kérdést válaszolt meg, amiről nem gondoltuk volna, hogy valaha is felmerül.

Hirdetés

Ha nem akartok spoilereket a Star Wars: Skywalker korából, akkor ne olvassatok tovább!

A 2019-ben bemutatott Skywalker kora volt a legutóbbi film a franchise-ban, és nyilván nem véletlenül: bár anyagilag jól teljesített (275 millió dollárból több mint 1 milliárdot szakított), azonban a fogadtatása meglehetősen rossz volt. Többek között olyan, a rajongókat megosztó húzások miatt, mint az, hogy Palpatine valahogy visszatért, vagy hogy Rey az ő unokája.

Az utódok megléte pedig magával vonja azt, hogy Sheev Palpatine-nak muszáj volt szexelnie, és a témáról most megkérdezték a karaktert megformáló Ian McDiarmidet is. 

Hirdetés

Mivel nemrég ünnepelte 25. évfordulóját a Baljós árnyak, az Empire magazin egy külön számban foglalkozott a messzi-messzi galaxissal, és interjút készítettek a franchise több meghatározó színészével, beleértve McDiarmidet is. Ebben tették fel a kérdést Palpatine megformálójának: 

"Igen, szexelt. De borzalmas belegondolni, hogy Palpatine bármilyen formában is szexel. Persze az is lehet, hogy nem így tett. Lehet, hogy az egésznek a midikloriánokhoz van köze - és ne kérdezzétek, mik azok! »Soha ne bízz az unokádban«. Ez felirat állna a pólón, ami nem sokkal Palpatine halála után készült."

Persze ez csak poén, hiszen ahogyan az Empire cikke is rámutat, Rey apja, Dathan nem természetes úton született, hanem egy Palpatine-ról mintázott klón volt, az Exogolon hozták létre Darth Sidious DNS-ének felhasználásával. Később találkozott egy Miramir nevű ócskavas-kereskedő nővel, akibe beleszeret, Miramir terhes lesz, és így születik meg Rey. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)