Hirdetés

Vakandába visz vissza bennünket a Disney+ új animációs sorozata

|

A Marvel - Mi lenne, ha...? második szezonjának bemutatóján a stúdió megvillantott pár soron következő animációs projektet is.

Hirdetés

A Marvellel kapcsolatos izgalom elérte a szőnyeg alját. Az emberek egyre kevésbé érdeklődnek a szuperhősös biznisz iránt, de ez betudható rengeteg apró hatásnak is. Akárhogy is a Disney még mindig bízik abban, hogy majd az animációs részleg kiköszörüli a csorbát, és nagy reményekkel indítja el hamarosan a Mi lenne, ha...? második szezonját.

A sajtó már meg is nézhetett két epizódot a szériából, és a zártkörű rendezvényen pár extra apróságot is megvillantottak.

Hirdetés

Az IGN.com jelentése szerint mind az X-Men '97, mind a Spider-Man: Freshman Year úton van, bár utóbbit átnevezték Your Friendly Neighborhood Spider-Manre. Az igazi meglepetés viszont nem a névváltás volt, hanem egy harmadik animációs széria bejelentése: érkezik az Eyes of Wakanda.

"A vakandai történelem során bátor harcosok utazták be a világot, hogy visszaszerezzenek veszélyes vibránium ereklyéket. Ez az ő történetük."

A rövid leíráson túl más egyebet nem tudtunk meg a szériáról, de a vetítésen jelenlévő újságírók láthattak egy rövid jelentgyűjteményt az érkező projektekből. A videóban egy pillanatra felvillant a Your Friendly Neighborhood Spider-Man pár képkockája is, amiben Petert láthatták az első, kezdetleges szerelésében himbálózni. Az X-Menből már egy picit nagyobb jelenetet csíphettek el, amiben feltűnt Küklopsz és Rozsomák is. Utóbbinak a karmait Gambit lilás energiája borította és épp harcba rohant velük.

Ami a Mi lenne, ha...? epizódokat illeti, azok a "Mi lenne, ha...Nebula csatlakozott volna a Nova Corpshoz" és a "Mi lenne, ha Happy Hogan mentette volna meg a karácsonyt?" voltak. Ha mást nem is, az ünnepi hangulatot megalapozhatjuk majd a szériával, amikor az befut 2023. december 22-én.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)