Hirdetés

Valami történt: ez lett a Deadpool & Wolverine magyar címe

|

Végre valaki ennyi év után meghallotta a magyar rajongók hőbörgését, vagy csak felütött egy szótárt.

Hirdetés

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az MCU egyetlen igazi reménysége mostanság a harmadik Deadpool film lehet, főleg ha azt nézzük, hogy az új trailer rekordot is döntött. Nálunk Csirke kolléga a leghangosabb forradalmár, aki már a 2000-es évek elején (amikor ugyebár berobbant az X-Men - A kívülállók) is fennhangon (akkor még nem a szerkesztőségben persze, de elhallatszott idáig) hirdette, hogy a Wolverine bizony nem Farkas, akármilyen szögből nézzük, és aki ezt a fordítást kitalálta, az bizony korbácsot, vagy karmokat érdemel.

Hosszú ideig tartott, de végre valaki meghallotta a fenyegetést, vagy csak fontosabb már a képregényes hűség, igazából mindegy is, a jó hír az, hogy végre magyarul a Deadpool & Rozsomák címet kapta Ryan Reynolds harmadik felvonása, első MCU-s belépője.

Hirdetés

A címet egyébként a TheVR leplezte le, miután korábbi szavazásukra felfigyelt a hazai forgalmazó:

Ez már csak azért remek hír, mert eddig minden egyes Wolverine filmnél Hugh Jackman mutánsa a Farkas nevet hurcolta szégyenteljesen, még a szerintünk legendás Logan is kapott egy teljesen felesleges Farkas alcímet, mintha valaki sértődötten folyamatosan azt akarta volna bizonygatni, hogy ez a magyar név nem tragédia.

Sajnos az, de ennek hálistennek vége. Most már itt van Rozsi, július 25-én pedig várhatóan hazánkba is megérkezik a Deadpool 3, alig várjuk, addig is nézzük meg újra az előzetest együtt:

Azért a Jackman által javasolt Wolverine & Asshole sem rossz, de erre még nem áll készen a világ.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)