Hirdetés

Valamilyen formában még folytatódhat az Ozark

|

Bár az Ozark hivatalosan a negyedik évaddal véget ért, a showrunner nem zárja ki spin-offok lehetőségét.

Hirdetés

Április végén felkerült az Ozark 4. évadának második fele is a Netflix kínálatába, most már bárki kiderítheti, hogyan végződik a Byrde család kalandja. Ebből a történetből ennyi épp elég volt, de a Netflix nem arról ismert, hogy ha valami sikeres, azt csak úgy elengedi. 

Koreai adaptáció vagy spanyol feldolgozás talán nem lesz, de Chris Mundy, a sorozat showrunnere a spin-offok lehetőségét még nem vetette el.

Hirdetés

A Netflix Tudum blogján megjelent posztban arról beszélt, hogy az utolsó évad megalapozott-e a folytatásnak.

"Ez egy trükkös kérdés. Imádom ezt a világot. Ugyanakkor nagyon fontos volt számomra, és mindenki számára, aki ezen a műsoron dolgozott, hogy teljes legyen. Ha egy [spin-off] a maga jogán elkészülhet, az remek, mert tényleg nagyon szeretem ezt a világot. De csináltunk négy - vagyis hát inkább öt - szezont, 44 epizódot. [...] Erről szólt az elmúlt hat évem, és nagyon jól szórakoztam. De bármi mást csinálni ebben a világban biztosan nagyon jó lenne."

Hivatalosan nyilván semmi nincs megerősítve, valószínűleg majd a számok döntenek, meg az, hogy lesz-e valakinek elég erős ötlete egy spin-offhoz. Meglátjuk, mit hoz a jövő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)