Hirdetés

Nyerj két jegyet a Valerian vörös szőnyeges vagy premier előtti vetítésére!

|

Hamarosan látható lesz a mozikban Luc Besson sci-fije, a Valerian és az ezer bolygó városa. Ha szeretnéd premier előtt megnézni, válaszolj helyesen egy kérdésre és nyerj egy páros jegyet!

Hirdetés

Bár a nyári játékfelhozatal nem olyan erős, a filmes kínálat eléggé: minden hétre jut valami izgalmas, amire érdemes jegyet váltani.

Hirdetés

A jövő héten lesz a Valerian és az ezer bolygó városa bemutatója. A filmet az ismert francia rendező, Luc Besson készítette, alapját pedig egy képregény adja. A történet szerint a kormány két ügynöke, Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Delevingne) küldetésre indulnak egy intergalaktikus városba, Alphába, melynek 17 milliós lakossága egyesült, a lakosok megosztják egymással képességeiket és technológiáikat - érdekeik azonban nem egyeznek, és ez az egész emberiségre veszélyt jelent.

Ha szívesen megnéznétek, van egy jó hírünk: a hazai forgalmazó, a Big Bang Media jóvoltából kaptunk pár jegyet a keddi, vörös szőnyeges premierre, valamint a szerdai, premier előtti vetítésre, és ezeket szeretnénk köztetek szétosztani. Mindkettő Budapesten lesz, egyaránt 19:00 órától, így kérjük, csak azok nevezzenek, akik biztosan el tudnak jönni. Cserébe annyit kérünk, hogy válaszoljatok helyesen az alábbi kérdésre, és a választ július 16. vasárnap éjfélig küldjétek el nekünk egy "Valerian" tárgyú levélben a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre. A nyerteseket hétfő délelőtt, e-mailben értesítjük. A kérdés a következő:

Cara Delevingne nemrégiben egy másik olyan filmben is játszott, aminek alapja egy képregény. Melyik volt ez?

Hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)