Hirdetés

Van egy elég reménykeltő hírünk a Peacemaker 2. évada kapcsán

|

Maga James Gunn tett kinyilatkoztatást az ügyben, szóval tele vagyunk optimizmussal.

Hirdetés

Nem sokat hallani mostanában a zseniális Békeharcos (vagy inkább Peacemaker) 2. évadáról, szerencsére azért annyit biztosan tudhatunk róla, hogy berendelték a 2. évadot, és James Gunn azt ígérte, hogy a Superman: Legacy munkálatai után azonnal nekiugrik a projektnek.

Ez már önmagában megnyugtató információ, de a DC filmes univerzum újragondolására felkent rendező most a social médiában is felpiszkálta kicsit a rajongókat, amikor megosztott egy videót arról, hogy a szerepben brillírozó John Cena éppen a forgatáson Queent játszik egy zongorán.

A jelenet persze önmagában is bájos, de többen a második évadot kezdték el fennhangon követelni, amire a rendező frappáns reakcióval emelte meg a közönség kollektív pulzusát.

Hirdetés

Ennyi volt ugyanis a reakció:

Vagyis világos az üzenet: Gunn éppen most írja a Békeharcos 2. évadának forgatókönyvét, ami tekinthető határozott megerősítésnek arra nézve, hogy a sorozat készül. Az írók sztrájkja véget ért, mostantól Gunn nem csak az olyan hitelesített projektjein fog dolgozni, mint a Peacemaker 2. évad és a Superman: Legacy, hanem az új DCU-n belül továbbra is keresni fogja a tehetségeket olyan projektekhez, mint például a The Brave and the Bold, de azt már tudhatjuk, hogy ennek az univerzumnak része lesz John Cena, Viola Davis és Xolo Maridueña is. 

Ezzel együtt biztos, hogy még sokat kell várnunk a folytatásra. A Superman: Legacy várhatóan csak 2025. július 11-én jelenik meg, így a Békeharcos 2. évada valamikor ezután kaphat teret, talán 2026-ban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)