Hirdetés

Van egy horrorfilm, ami még Stephen Kingnek is sok volt

|

A horror királya nem bírta végigülni a műsoridőt, bár ehhez a körülmények is hozzájárultak.

Hirdetés

A The Blair Witch Project hatalmas siker volt világszerte. A horrorfilmek rajongói sokadszorra is sorba álltak a jegyekért, aminek köszönhetően az 500 ezer dollárból készült alkotás 250 millió dollárnyi bevételt termelt.

A kis indie horror újra definiálta a műfajt, és a mai napig egy sokak által szeretett klasszikusként él a köztudatban. A horror regények királya, Stephen King sem maradt ki a hype-ból, de először nem bírta végig nézni, annyira félelmetes volt.

Hirdetés

Kinget nem sokkal a Blair Witch premierje után elütötte egy kisbusz, ami miatt kórházba került. Amíg lábadozott, addig fia bevitte neki a filmet egy kazettán. A filmezés nem volt maradéktalanul sikeres:

"Szóval kórházban voltam, be voltam gyógyszerezve rendesen. A fiam behozta a filmet egy kazettán, és azt mondta, hogy 'ezt meg kell nézned'. Nagyjából a felénél voltunk, amikor szóltam neki, hogy 'kapcsold ki, ez túl félelmetes'."

Lehet, hogy a szerek még rásegítettek a Blair Witch Project egyébként sem könnyen emészthető élményére, de King mindenesetre erős dózisban kapta a rettegést, így az élet iróniája: a horror egyik koronázatlan királyát is be lehet paráztatni, csak erős alapanyag és persze megfelelő gyógyszerek kellenek hozzá. 

Így belegondolva ez feltehetően bárki másra is igaz lenne, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)