Hirdetés

Vannak olyan szerencsések, akik már látták a Deadpool és Rozsomák első 9 percét

|

Csak a 2024-es CinemaConra kellett kijutni ahhoz, hogy valaki megnézze a harmadik Deadpool mozi elejét.

Hirdetés

Az elmúlt napokban zajlott a 2024-es CinemaCon, ahol többek között a Marvel Studios is képviseltette magát idei egyetlen mozifilmjükkel, a Deadpool és Rozsomákkal. Sok rajongó tart attól, hogy az első, immár nem a Fox égisze alatt készülő Deadpool mozi esetleg veszíteni fog eredeti varázsából, és a Disney fennhatósága alá tartozó Marvel kezében már nem lesz olyan brutális, olyan erőszakos, olyan szókimondó a folytatás. Ennek már kapásból az is ellentmond, hogy az Egyesült Államokban R-korhatárbesorolást kapott a film, ami kint a 18-as karika kvázi megfelelője - hazánkban egyébként az első két Deadpool film is 16-os karikás volt, valószínűleg a harmadik részt is ide sorolják majd. 

Most a CinemaConon a Marvel Studios feje, az MCU atyja, Kevin Feige is ráerősített arra, hogy a korábbi részekhez hű kalandot kap Deadpool, ugyanis a filmes szakember a színpadra állva teljesen átvett a mozi szellemiségét, meglepően sokat káromkodott, például úgy fogalmazott, hogy a Deadpool és Rozsomák "kibaszottul király" lesz.

Hirdetés

Feige felvezetője után a helyszínen jelenlévő megnézhették a film legelső kilenc percét, amit természetesen nem lehetett rögzíteni, ugyanakkor nyilván helyszíni beszámolók készültek az ott látottakról. Ezek alapján a Deadpool és Rozsomák elején Ryan Reynolds karaktere, Wade Wilson maga mögött hagyja a szuperhőshödést, és inkább autókereskedőnek áll. Próbavezetésre visz egy családot, de nem hazudtolja meg önmagát, olyan témákat hoz elő például, hogy "nem mintha nem akart volna gyereket, csak még nem sok vaginális szexben volt része".

Ezt követően az előzetesben is látott szülinapi jelenet következik, ahol Wade-et ünneplik a barátai. Itt elég sok vicc utal a kokainra, sőt a főhős áttöri a negyedik falat is és úgy fagalmaz,

"Hé, a kokain az egyetlen dolog, amire Feige azt mondta, hogy tilos!".

Egy kopogás zavarja meg a bulit, és megérkeznek TVA emberei (ezt is láthattuk a közzétett előzetesben). A TVA munkatársai fogják, és magukkal viszik központjukba Wade-et, ahol megismerkedünk Mr. Paradoxszal. Paradox elmagyarázza Deadpoolnak, hogy neki kell megmenteni a szenti idővonalat. Itt ugyebár különböző jeleneteket láthatunk a korábbi Bosszállók filmekből, illetve abba a jövőbe is bepillanthatunk, amelyben Thor sír Deadpool miatt. Paradox elmondja Deadpoolnak, hogy most mindent megad neki, amire vágyott, mire Deadpool válaszol:

"Kapd be, Fox. Megyünk Disneylandbe!"

és felveszi az új jelmezét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Itt zárult a film első 9 perce, ami nagyjából lefedte a korábban látott trailert pár harcjeleneten kívül, szóval örülhetnek azok, akik attól féltek, hogy a kedvcsináló túl sokat lő el esetleg a filmből. A 9 perces betekintés után a helyszínen megmutattak még egy gyors, pörgős sizzle reelt, amelyben Deadpool Rozsomák jelmezén viccelődött, Hugh Jackman Rozsomákja pedig erre barátságosan jelzi Deadpoolnak, hogy húzzon a picsába. Barátság, na.

Nekünk továbbra is a Deadpool és Rozsomák szinkronos előzetesével kell beérnünk:

A Deadpool és Rozsomák 2024. július 25-én fog megérkezni a magyar mozikba, szóval már csak eddig kell kibírnia a Marvel-rajongóknak.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)