Hirdetés

Váratlan karakter bukkant fel a The Book of Boba Fett új részében

|

Nem biztos, hogy minden Star Wars-rajongói ismeri őt.

Hirdetés

Remélem mondanom sem kell, hogy az alábbiakban spoilerek következnek a The Book of Boba Fett második epizódja kapcsán, úgyhogy csak és kizárólag ennek tudatában folytassátok az olvasást!

A Disney+-on jelenleg is futó hétrészes Star Wars-sorozat, a The Book of Boba Fett új felvonásában megint nagyrészt visszatekintéseket láthattunk, de ez egyrészt cseppet sem gond, hiszen végtelenül szórakoztató azt nézni, ahogy a címszereplő egy buckalakó törzs tagjává válik, ugyanakkor a "jelenben" játszódó cselekményszál is tartogatott izgalmakat.

Hirdetés

Boba egyrészt konfrontálódott magával a polgármesterrel, de az igazán érdekes mozzanatok csak ezután következtek. Megjelentek ugyanis az "Ikrek", Jabba unokatestvérei, akik maguknak követelték elhunyt rokonuk trónját. Boba Fett ebbe persze nem ment bele, az itt várható nagy összecsapás azonban a későbbi részekre marad. Felbukkant viszont egy olyan szereplő, akit eddig csak a Marvel Comics képregényeinek olvasói, vagy netán az Star Wars: Peremvidék (Outer Rim) társasjáték kedvelői ismerhettek.

Az Ikrek mellett ugyanis nem más, mint Fekete Krrsantan, Jabba egykori legjobb fejvadásza strázsált. Őt elsősorban a Doctor Aphra képregényekből ismerhettük, de felbukkant a "fő" Star Wars képregénysorozatban is. Krrsantan egy végtelenül elvetemült vuki, akit éppen ezért száműztek a faj anyabolygójáról, a Kashyyykról. A Marve képregényeiből azt is tudjuk, hogy Krrsantan és Boba Fett nem most találkoztak először.

Javítsatok ki kérlek, ha esetleg tévedek, de szerintem ez az első olyan alkalom, hogy élőszereplős Star Wars tartalomban tűnjön fel egy eredetileg a képregényekben bemutatott új szereplő. Korábban a The Mandalorian második évada is meglépett egy hasonlót, hiszen ott azt a Cobb Vanthet láthattuk, aki eredetileg Csillagok háborúja-regényekben, egészen pontosan az Utóhatás-trilógiában szerepelt.

Kíváncsian várjuk mi lesz Fekete Krrsantan sorsa a The Book of Boba Fett sorozatban, szinte bizonyos, hogy nem most láttuk őt utoljára.

Ha Boba Fett kánon- és legendákbéli múltjára vagytok kíváncsiak, akkor az alábbi videónkat érdemes megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)