Hirdetés

Varázslatos kalandra hív a Wonka új előzetese

|

Nézzétek meg magyar felirattal, hogy milyen lesz a Paddington rendezőjének újdonsága.

Hirdetés

Roald Dahl számos regényét adaptálták az évtizedek során, de talán mind közül az 1964-es Charlie és a csokigyár a legismertebb, amelyet először Gene Wilder főszereplésével vittek vászonra 1971-ben, de valószínűleg még többen ismerik a 2005-ös Johnny Depp-féle verziót. 

Hollywood most újfent megpróbálkozik elkalauzolni minket Wonka varázsvilágába, csakhogy ezúttal két okból kifolyólag is más a helyzet: a rendezésért az a Paul King felel, akinek a világszerte imádott Paddington filmeket is köszönhetjük, a történet pedig a fiatal Willy életére fókuszál. 

Hirdetés

Charlie ezúttal teljesen kimarad a sztoriból, a fókuszban Wonka (Timothée Chalamet) látható, akinek a sztori elején még meg sincs a csokoládégyára, sőt, az álmait kergeti. Ekkor még nem álltak tömött sorokban az emberek, hogy megízlelhessék az édességeit, nevet kell szereznie magának a szakmában, csakhogy ezt nem nézi jó szemmel a csokoládékartell, miközben az oompa loompákkal (élen Hugh Granttel) is dűlőre kell jutnia. A legújabb, magyar feliratos kedvcsináló még fantasztikusabb látványt, még több érzelmes és vicces pillanatot ígér: 

A Wonka december 14-én kerül a hazai mozikba. Ti be fogtok ülni rá?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)