Hirdetés

Vecna nagy tervéről mesélt a Stranger Things gonoszát alakító színész

|

Jamie Campbell Bower szerint Vecna minden eddiginél félelmetesebb módon tér vissza.

Hirdetés

Mostanra mindenkinek volt ideje megemészteni a Stranger Things 4. évadjának utolsó két, a többi epizódtól külön megjelent részét. Ugyan a produkció alig vállalt kockázatot, az események így is alaposan felborzolták a kedélyeket, így nem csoda, hogy még mindig mindenki a két rész különböző jelenetein lovagol.

Azzal talán nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, Vecna nem halt meg, tovább azonban csak az olvasson, aki már elfogyasztotta a negyedik évad végén lévő két terebélyes epizódot, mert némiképp spoileres dolgokról esik szó, de lássuk be, már maga a nyilatkozat ténye is spoileres, ezzel sajnos nem tudunk mit kezdeni.

Hirdetés

A Vecnát alakító Jamie Campbell Bower a TVLine-nal beszélgetett, akiknek elárulta, az ötödik évadban a sorozat mostanra határozottan főgonoszának kikiáltható karaktere totális letámadást fog indítani nem csak Hawkins, hanem az egész emberiség ellen.

"A tapasztalatai miatt abban hisz, sőt, nem is hisz, inkább tudni véli, hogy az emberek csak hazudnak, ezért tényleg meg akarja változtatni a világ a nagyobb jó érdekében."

A lezáró részben már kaptunk kóstolót abból, milyen az, mikor a Tótágas seregei csapást mérnek a civilizációra. Az azonban semmi nem volt az ötödik évadban érkező csatához képest.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Egy teória szerint azonban Vecnának lesz egy számára kellemetlen kísérője, aki akár belülről is bomlaszthatja majd a világuralomra törő karakter terveit. Max a szezonfinálé során meghalt, Tizi azonban visszahozta az élők közé, később azonban, mikor belépett a tudatába, csak a sötétség fogadta.

Az elmélet szerint Vecnában tovább élnek az áldozatai, amit egy ponton ő maga is kijelent a sorozatban. Ez alapján egyre többen feltételezik, hogy Max az által, hogy valahol az élet és halál közti állapotban ragadt, részben Vecnában, így mindenkinél hatékonyabban harcolhat majd a Stranger Things főgonosza ellen.

Ti mit gondoltok erről az elméletről, és mit vártok a következő évadtól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)