Hirdetés

Véget ér a Netflix egyik legnépszerűbb és legjobb sorozata, ekkor láthatod az utolsó részeket

|

Ennyi volt, de legalább már tudni, mikor érkezik a Netflixre a kettébontott utolsó évad.

Hirdetés

Ha a Netflix kínálata kerül szóba, akkor általában elő szokott kerülni az érv, miszerint a platform inkább a mennyiséget helyezi előtérbe a minőséggel szemben, ontja magából az új filmeket és sorozatokat, ezek közül viszont ritkán kapunk kiemelkedő alkotásokat. Fel lehetne persze sorolni ellenpéldákat is, és sokak szerint ilyen a 2016 óta futó A korona, vagyis a The Crown is, ami a brit uralkodóház elmúlt évtizedeit, egészen konkrétan II. Erzsébet királynő uralkodását meséli el.

A sorozat érdekessége, hogy folyamatosan cserélődnek a szereplők. II. Erzsébetet például az első két évadban még Claire Foy alakította, majd a harmadik és negyedik szezonban Olivia Colman váltotta őt, végül pedig az ötödik és a hamarosan érkező hatodik etapban már Imelda Staunton játszhatta el a királynőt - rá biztosan sokan a Harry Potter-filmekből emlékeznek, mint Dolores Umbridge.

Hirdetés

Bármennyire is fikciós sorozat A korona, és hiába dobják fel az írók a királyi család életét olyan elemekkel, amik izgalmasabbá teszik a szériát, azért teljesen világos volt a nulladik perctől kezdve, hogy ennek a történetnek van egy eleje, egy közepe, és egy vége is. Most a lezárás következik, a premierbejelentő előzetes alapján viszont itt is jelentkezik majd a mostanában bevált formula, kettészedik az évadot a kreatívok.

A korona első öt évada már szabadon nézhető a Netflixen, a hatodik szezon pedig a következő bontásban érkezik meg a platformra: 4 részt fogunk megkapni 2023. november 16-án, a maradék 6 epizódra pedig 2023. december 14-ig kell majd várni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)