Hirdetés

Véget ért a Sárkányok háza Trónok harca spin-off forgatása

|

A Trónok harca spin-off sorozatának helyszíni munkálatai véget értek, de még mindig nem tudjuk, mikor jelenhet meg a Sárkányok háza.

Hirdetés

A Trónok harca lezárása sokat rontott a franchise ázsióján a rajongók szemében, a HBO idei felhozatalában mégis kiemelt fontosságú a Sárkányok háza, a 2019-ben lezárult fantasy sorozat előzményeit bemutató széria. Ennek ellenére még mindig nem tudjuk, mikor jelenhet meg a sorozat, de arról viszont kaptunk információt, hogy azért szépen haladnak a munkálatai.

Erről a pénteken megjelenő Elden Ring készítésében is közreműködő George R. R. Martin számolt be a személyes blogján, ahol egy friss bejegyzés szinte teljesen az író világaihoz kapcsolódó tévés projektekkel foglalkozik. Ebben Martin megdicsérte a Sárkányok háza íróit, akikkel korábban összeállt egy közös fotóra is, és akik nem egy hagyományos regény, hanem két novella, és a Targaryenek történetét bemutató, cselekménnyel viszont nem annyira rendelkező Fire & Blood című könyv alapján kellett, hogy dolgozzanak.

Hirdetés

Ennél viszont sokkal fontosabb, hogy az író elárulta, az előzmény sorozat forgatási munkálatai lezárultak, viszont, ahogy egy néhány nappal korábbi posztban Martin kiemelte, az utómunkálatok még mind hátra vannak. Ezzel együtt az író elmondta, hogy néhány rész nyers változatát már megnézhette, és ezek nagyon tetszettek neki.

"Az írás, a rendezés, és a színészi játék is mind nagyszerű. Remélem, nektek is úgy fog tetszeni, ahogy nekem"

- írta az A tűz és jég dala megálmodója.

A premiert illetően viszont Martin sem tudott új információkkal szolgálni. Amellett, hogy kiemelte, a koronavírus-járvány megnehezíti a tervezést, egy esetleges tavaszi megjelenéssel kapcsolatban lehűtötte a kedélyeket, a blogbejegyzés szerint nyáron, vagy ősszel több esély van rá, hogy bemutatkozzon a Sárkányok háza.

Ti várjátok már a spin-off sorozatokat, vagy a Trónok harca fináléjával el is búcsúztatok Westerostól?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)