Hirdetés

Végre befutottak A holló reboot első hivatalos fotói

|

Hosszú évekig szenvedett a stúdiók közti pokolban a projekt, de idén már tényleg a mozikba kerül a halálból visszatérő Eric Draven bosszútörténete.

Hirdetés

A The Crow helyzete nem egyedülálló, de azért érdekes a maga módján. A James O'Barr 1989-es képregénye alapján született '94-es film, A holló (amit igazából a kevésbé jól csengő varjúnak kellett volna fordjtani) az évek során kultstátuszba emelkedett, nem utolsósorban a főszerepet játszó Brandon Lee halála miatt, aki forgatás közben veszítette életét.

A folytatások már nem hozták ugyanazt a szintet, de ez nem vette el az alkotók kedvét a próbálkozástól, sem attól, hogy hosszúra nyúló szünet után rebootolják az egészet. A projekt többször váltott rendezőt, főszereplőket és még stúdiókat is. Látszólag mindenki szeretné, ha visszatérhetne A holló, de senki sem szeretne felelősséget vállalni az esetleges bukásáért.

Hirdetés

Szerencsére a projekt otthonra lelt a Lionsgate-nél. A stúdió bevállalta a filmet, mely Rupert Sanders rendezésében készült, és amelynek főszereplője az Azból ismert Bill Skaarsgard. Látszólag minden a helyére került, olyannyira, hogy a Vanity Fair már egy fotókkal megtömött jelentést is leközölt a projektről. Az első képek leginkább Bill karakterére, Eric Dravenre koncentrálnak.

A The Crow történetében Eric és párja, Shelly gyilkosság áldozataivá válnak. Eric azonba visszatér a halálból, hogy bosszút állhasson az elkövetőkön, ami egy feszült, drámai és véres hadjáratot eredményez. A film idén júniusban érkezik a mozikba, miután megkapta a Ballerina című John Wick spin-off helyét a filmes naptárban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)