Hirdetés

Hideo Kojima szánalmasnak és csúnyának nevezte Oscar Isaacet

|

Végre a Kojima Productions vezetője is megnézte a Moon Knightot, és egészen furcsa módját választotta annak, hogy megdicsérje a főszereplőt.

Hirdetés

Hideo Kojima nagy cinefil, rendszeresen számol be a közösségi médiában arról, hogy milyen alkotásokat látott, legyen az klasszikus vagy új premier, film vagy sorozat. Minden lehetőséget kihasznál arra is, hogy építse a kapcsolatokat a színészekkel és alkotókkal (van például közös fotója Enyedi Ildikóval), és projektjeibe is előszeretettel von be ismert arcokat. A Microsoft támogatásával megvalósuló OD például egy filmesekből álló, Bosszúállók-szerű csapattal készül, de a Death Stranding játékok sztárgárdáját is említhetnénk. 

Ezúttal a Marvel Studios 2022-ben bemutatott Disney+-os sorozatát, a Moon Knightot, avagy magyarul Holdlovagot pótolta be, és természetesen erről is megírta véleményét Twitteren/X-en.

Hirdetés

Kojima a róla készült dokumentumfilm miatt csatlakozott a Disney+ táborához, az ugyanis ott nézhető, és egyúttal belenézett a Moon Knight szériába is, amelyről egy hosszabb bejegyzésben fejtette ki a gondolatait, többek között a főszereplőt alakító Oscar Isaac teljesítményével kapcsolatban: 

"Mindig is meg akartam nézni a Holdlovagot, mert rajongok Oscar Isaacért, de vártam, hogy megjelenjen Blu-ray formátumban. A Disney Plushoz csatlakoztam, hogy megnézhessem a dokumentumfilmet, így rögtön megnéztem az első részt. Micsoda meglepetés! Ez annyira eredeti! A grafika, a világ, a rendezés, a tempó! Nem hasonlít semmilyen hősfilmhez, amit eddig láttam. Mindenekelőtt a főszereplő, Stephen magányos és gyenge. Soha nem képzeltem, hogy Oscar Isaac ilyen szánalmas és csúnya is lehet, de pont ez a jó benne. Sikerrel vette ezt a nehéz feladatot. Kiváló casting. Alig várom, hogy többet is lássak belőle."

A Marvel legtragikusabb múltú hőséről szóló sorozat nem volt hibátlan, de úgy mutatta be a karakter eredettörténetét, hogy szem nem maradt szárazon, Isaac pedig valóban kiváló volt benne, ráadásul nem is csak egy figurát játszott el. Az évad befejezése után adta magát a folytatás, azonban hiába célozgatott rá a színész és a széria rendezője is, a Disney azóta se rendelte be a második szezont.

Nektek hogy tetszett a Moon Knight?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)