Hirdetés

Végre Jada Pinkett Smith is beszélt a tavalyi Oscaron elcsattant pofonról

|

A színésznő először azt hitte, hogy meg van rendezve a jelenet.

Hirdetés

Bár tavaly Oscar-díjas színésszé vált Will Smith, a siker mégis keserédes volt számára, mivel sokak szemében leírta magát azzal a cselekedetével, hogy kulturált emberekhez méltó eszközök helyett felsétált a színpadra és lekevert egyet a műsorvezetőnek, Chris Rocknak. Ennek következményeként 10 évre kitiltották az Oscar-díjátadókról, elvették az Akadémia-tagságát és a filmes karrierjében is beállt egy kisebb szünet (a projekt, amivel visszatérhet, a Bad Boys 4 lehet). 

Smith nyilvánosan kért bocsánatot a tettéért, Rock is nyilatkozott már róla, sőt műsort csinált az esetből, és a komikus családja, kollégái is megszólaltak az üggyel kapcsolatban (legutóbb Leslie Jones), azonban egyvalaki álláspontját nem nagyon hallhattuk: azért, akit Will meg akart védeni. 

Hirdetés

Jada Pinkett Smith most a People magazinnak nyílt meg az eset kapcsán, és elárulta, hogy eredetileg azt hitte, csak egy előre megbeszélt jelenet zajlik előtte, amikor a férje felment a színpadra, miután Chris Rock viccet csinált Jada kopasz fejéből, és ezáltal a betegségéből. 

"Úgy hittem, hogy ez egy szkeccs. Azt gondoltam, 'Kizárt, hogy Will megütötte őt.' Csak amikor Will elkezdett visszasétálni a székéhez, akkor jöttem rá, hogy ez valódi volt."

A színésznő elmondta, hogy a férje mellett áll, de hagyja, hogy a maga útján intézzen mindent, ami többletjelentéssel bír, ugyanis a hamarosan megjelenő életrajzi könyve apropóján adott interjújából kiderült egy olyan információ is, amire sokan nem számítottak: Jada és Will lényegében már csak papíron házasok, a gyakorlatban már hét éve nem élnek együtt. 

"Azt hiszem, mire eljutottunk 2016-ig, egyszerűen kimerültünk a próbálkozásban. úgy gondolom, valahogy mindketten megrekedtünk annál a fantáziálásnál, hogy milyennek kellene lennie a másiknak. Még mindig keressük a megoldást. Nagyon kemény közös munkán vagyunk túl. Mélyen szeretjük egymást és ki fogjuk találni, hogyan működhet ez az egész közöttünk. Ígéretet tettem, hogy soha nem lesz okunk elválni. Bármit át fogunk vészelni. És egyszerűen nem tudtam megszegni ezt az ígéretet."

Jada Pinkett Smith életrajzi könyve október 17-én fog megjelenni Worthy címmel az amerikai könyvesboltokban, abban várhatóan még többet elárul majd a Will Smithszel való kapcsolatáról, akivel 1997-ben házasodott össze és született tőle két gyermeke (Jaden és Willow). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)