Hirdetés

Végre kapunk egy High Rebublic-érában játszódó Star Wars sorozatot is

|

A köztársaság 200 évvel ezelőtti korszakát feldolgozó időszakról eddig csak képregényeket jelentetek be, most azonban végre egy élőszereplős sorozatról, a Star Wars: Acolyte-ról is érkeztek hírek.

Hirdetés

A Star Wars univerzum egyik legizgalmasabb bejelentése volt, amikor a Disney megszellőztette, hogy egy teljesen új időszakot, a High Republic-érát kezdik el feldolgozni. A Skywalkerek előtt 200 évvel a Köztársaság éppen fénykorát élte, ezt mutatják be a korszakban játszódó alkotások, melyekhez most egy új sorozat, a Star Wars: Acolyte is csatlakozik.

A széria showrunnerének a Russian Doll rendezőjét, Leslye Headlandet kérték fel, aki egy olyan thrillert szeretne tető alá hozni, mely a High Republic éra végnapjait mutatja be. A sorozatban követhetjük majd a sötét oldali felemelkedését, és hogy ez hogyan vezet el egy korszak alkonyához.

Hirdetés

Headland elmondta, hogy női főszereplőt választott a Star Wars: Acolyte-hoz, de ez nem azt jelenti, hogy egy "női filmről" lesz szó. 

"Nagyon király dolgokról mesélünk majd. Olyan dolgok lesznek, melyekről még egyáltalán nem esett szó a kánonban. Olyan karakterek tűnnek fel, akikről semmit nem tudtok. Nagyon örülnék, ha csatlakoznátok hozzánk. Szeretném, ha érdekelne titeket ez a sorozat."

A showrunner szavaiból az tűnik ki, hogy olyan dolgokat szeretne megvalósítani, amikre még nem nagyon került sor a Star Warsban. Azt is hozzátette, hogy lehet, hogy ez nem mindenkinek nyeri majd el maradéktalanul a tetszését, de szerinte ez nem baj, mert a Star Wars mostanra olyan kiterjedt, hogy mindenki válogathat kedvére valót.

Ez valóban így van, hiszen a jelenleg is futó The Mandalorian és a készülő Obi-Wan sorozatokon kívül most olyan alkotásokat jelentette be a Disney, mint a Rangers of The New Republic és az Ashoka sorozatok, a Star Wars: Andor, a Lando Calrissiannal foglalkozó projekt és a Rogue Squadron mozifilm.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)