Hirdetés

Végre kiderült, hogy mikor jön Chris Evans és Dwayne Johnson karácsonyi filmje

|

Az idei ünnepeket ugyan lekéste az Amazon újdonsága, de jövőre nagyot szólhat.

Hirdetés

Általában nagyot mennek azok a filmek, amikben 1-2 nagyobb sztár egyesíti erejét, a Netflix például tudna mit mesélni róla. Az Amazon is készül egy hasonló nagy durranással a Prime Videóra, de előtte még megfuttatja a mozikban: Dwayne "The Rock" Johnsont, és a Marvel Filmes Univerzum Amerika Kapitányát, Chris Evans-t ereszti össze, méghozzá egy különleges karácsonyi film erejéig. 

A vállalat ígérete szerint egy olyan akció-kaland vígjátékot kapunk a Red One képében, amely egy teljesen új univerzumot vonultat fel az ünnepi alkotások terén, sőt nemcsak egy filmet foglal magába az élmény, hanem több iparágra is kiterjedhet, szóval a cél egy franchise megalapozása. 

Hirdetés

A Jake Kasdan (Jumanji: Vár a dzsungel, Jumanji: A következő szint) rendezésében, Chris Morgan (Halálos iramban-filmek, Shazam! Az istenek haragja) forgatókönyvéből készült Red One történetéről egyelőre nem sokat tudni, de Dwayne Johnson korábban úgy jellemezte Instagramon, hogy egy nagy, szórakoztató, akciódús és friss, új megközelítésű karácsonyi film - olyan, mintha vennénk a Jumanjit, a Csoda a 34. utcábant és a Hobbs & Shaw-t, megfűszereznénk egy csipetnyi Harry Potterrel, a tetejére pedig rászórnánk a Szikla karácsonyi kedvencét, Az élet csodaszépet. 

A Red One-ra ráadásul nem csak koncepciója, hanem a szereplőgárdája miatt is érdemes lesz odafigyelni: Johnson és Evans mellett ugyanis a stábot erősíti a Mikulást alakító J.K. Simmons (Whiplash, Pókember), a feleségét megformáló Bonnie Hunt (Jumanji, Halálsoron), valamint Lucy Liu (Charlie angyalai, Kill Bill), Kiernan Shipka (Sabrina hátborzongató kalandjai, Gyilkos a múltból), Kristofer Hivju (Trónok harca, Kokainmedve) és Nick Kroll (Hormonokkal túlfűtve, Énekelj! 1-2). Apropó, Simmons: felejtsétek el a pufók Mikulást, a színész ugyanis így fog kinézni a filmben: 

A The Hollywood Reporter jelentése szerint a film 2024. november 15-én fog világszerte mozikba kerülni, aztán majd az Amazon Prime Videón fog landolni. A premiernaptár jelenlegi állása szerint ekkor a Warner Bros. új gengszterfilmjével, a Robert De Niróval készült Alto Knightsszal és a Lionsgate karácsonyi újdonságával, a The Best Christmas Pageant Everrel kell majd szembenéznie.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)