Hirdetés

Végre megérkezett a Space Jam folytatásának első előzetese!

|

Huszonöt évvel a Space Jam - Zűr az űrben után tényleg hamarosan debütál a Tapsi Hapsiék mellett LeBron Jamest is felvonultató Új örökség.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben inkább felhördülést keltett, mintsem nosztalgiát ébresztett volna a Space Jam: Új örökség körüli hype - kezdve azzal, hogy Malcolm D. Lee rendező kihangsúlyozta, Lola nyuszit szerinte erősen túlszexualizálták anno, ezért most némileg újraálmodták, egészen odáig, hogy kiderült, Pepe lö Picit menet közben konkrétan törölték a filmből, igaz, már a hónapokkal ezelőtt elkészült nyers vágásban sem bukkant fel, a jelenetet pedig, amit vele terveztek, már azelőtt kukázták, hogy ráanimálták volna a karaktert.

Ezzel párhuzamosan szintúgy szalagcímekig jutott, hogy a borzon túl vajon Speedy Gonzalesnek is van-e helye egyáltalán a filmben, miután egy, a New York Times által publikált véleménycikkben "a nemi erőszak kultúráját normalizáló Pepe lö Pici" neve mellett szóba jöttek a szombrérós kisegér belassult, iszákos cimborái is, ami a szerző szerint a maga korában csak még tovább segített terjeszteni a mexikóiakról kialakult negatív képet. A felvetésre pár hete Speedy Gonzales mostani hangja, Gabriel Iglesias is reagált, mondván: "Nem tudsz elkapni engem, cancel culture. Én vagyok a leggyorsabb egér egész Mexikóban!"

Hirdetés

Bárhogy is legyen, most mégis sokak álma fog valóra válni, hiszen a Michael Jordan-féle, 1996-os Zűr az űrben után, valamint hosszas, rendezőcserével tarkított munkálatait követően ismét kosárlabdát ragadnak a Bolondos dallamok sztárjai, Tapsi Hapsistul, Dodó kacsástul, Tasmán ördögöstül, hogy csak néhányukat említsük. Igen ám, de az új korszakhoz új NBA-sztár is dukál, eme nemes feladat pedig immáron LeBron Jamesre hárul: ő és játékfejlesztői álmokat dédelgető fia, Dom (Cedric Joe) a virtuális valóságban ragadnak, ahol a szélhámos algoritmus, AI-G Rhythm (Don Cheadle) digitalizált bajnokai ellen kell pályára vonulniuk, persze jól ismert rajzfilmfiguráink társaságában (mínusz Pepe lö Pici), miközben a film más híres-neves Warner-karaktereket is felvonultat majd.

Alant be is zsákolható a most debütált, első nagy előzetes, valamint a film vadiúj plakátja is - további, szintén viszonylag friss karakterplakátokat ide kattintva találtok. Tervezett hazai premier július 15-én, míg Amerikában július 16-án nemcsak nagy vásznon, de az HBO Maxen is megmutatkozik a várva várt folytatás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)