Hirdetés

Végre megtudtuk, mi lesz az Aquaman 2 hivatalos címe

|

A film rendezőjének hála lehullt a lepel az Aquaman folytatásának címéről.

Hirdetés

Nem igazán lett a DC filmes univerzumának legemlékezetesebb darabja, de azért így is egy korrekt filmet kaptunk a 2018-as Aquaman képében, amiben ismét Jason Momoa ölthette magára a halakkal társalgó szuperhős jelmezét.

Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy lesz Aquaman 2, és ugyan továbbra is elég keveset tudni a folytatás történetéről és szereplőiről, az már legalább világos, hogy mi lesz a hivatalos címe, legalábbis angolul.

Hirdetés

Az első és egyben a második rész rendezője, James Wan az Instagramon tett közzé két képet, amelyeknek köszönhetően megtudhattuk, hogy a folytatás az Aquaman and the Lost Kingdom nevet viseli. Ez magyarra fordítva azt jelenti, hogy "Aquaman és az Elveszett Királyság", habár könnyen elképzelhető, hogy hazánk fordítói valami egészen más címet adnak majd neki.

Egyébként a projekt kapcsán az már biztosnak tűnik, hogy Jason Momoa játszhatja ismét a címszereplőt, illetve Orm szerepében visszatér Patrick Wilson is. Nagy valószínűséggel ismét Amber Heard játszhatja el Merát, habár korábban akadt egy elég népes csoport, amely a jelek szerint nem szívesen látná a színésznőt a folytatásban.

A tervek szerint az Aquaman and the Lost Kingdom 2022. december 16-án érkezik meg az amerikai mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)