Hirdetés

Végre mindenki megnézheti a Pókember: Nincs hazaút első előzetesét!

|

Tegnap még csak szivárgott a Spider-Man: No Way Home trailer, de a CinemaCon elhozta nekünk, amit annyira vártunk.

Hirdetés

Nagyon nehéz dolga van a Sony-nak, amikor próbál minden információt fiókban tartani az eddigi legnagyobb durranásnak készülő Pókember film kapcsán, nem csoda, hogy a tegnapi nap jórészt azzal telt, hogy az idő előtt kiszivárgott Pókember: Nincs hazaút előzetest próbálta levakarni a net minden sötét és mocskos szegletéből, de az internet már csak ilyen, sosem jön le a kosz a sarkokból. 

Ezzel együtt már elengedhetetlen volt, hogy láthasson valamit a nagyérdemű, főleg, mert a december 17-ei eredeti bemutatódátumhoz egyelőre a Sony tartja magát, a rajongók pedig már összekombináltak mindenkit mindenkivel, így végre kaptunk friss húst, van min rágódni a tervezett bemutatóig.

Hirdetés

A trailerben főleg Póki és persze  a Benedict Cumberbatch alakította Doctor Strange kap helyet, de azért csak sikerül megerősíteni a korábbi feltételezéseket, nem is szaporítom a szót, hiszen már mindenki a play gombot kapargatja az alábbi beágyazott videón: 

Alfred Molina, aki Doctor Octopus volt a Tobey Maguire féle Pókember 2-ben már fel is tűnt az előzetesben, a sokat pletykált Willem Dafoe által életre keltett Zöld Manó is erősen gyanús, de természesen a Jamie Foxx féle Electro is erősen várt az Andrew Garfielddel jegyzett A csodálatos Pókember 2-ből. Ti kiket reméltek még? Írjátok meg kommentben!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)