Hirdetés

Végre tényleg készül minden idők egyik legjobb sci-fijének folytatása

|

Rövid, de annál örömtelibb helyzetjelentés Neill Blomkamptől, az eredeti film rendezőjétől.

Hirdetés

Neill Blomkamp nemrég a Twitteren azt írta, már íródik és érkezőben van nagyjátékfilmes bemutatkozásának folytatása - legalábbis a District 9 címe után nehéz nem erre következtetni a District 10-ből.

Szűkszavú posztjában a filmes azt is hozzátette, nemcsak a 2009-es film társírója, Terri Tatchell és jómaga, de annak főszereplője, Sharlto Copley is kiveszi részét a forgatókönyv megírásából.

Blomkamp már 2009-ben beszélt egy esetleges folytatás lehetőségéről, 2013-ban pedig arról, hogy valamikor később szeretne is sort keríteni rá.

Hirdetés

A 30 millió dolláros büdzséjéből közel 211 milliót fialt District 9-nal Blomkamp nemes egyszerűséggel berúgta akkor a sci-fi műfajának, sőt, Hollywood ajtaját, hogy aztán a Matt Damon-féle Elysium - Zárt világ, illetve a Chappie nemhogy szerényebb, inkább sokkal rosszabb fogadtatásnak örvendjen.

Sokáig úgy volt, hogy Sigourney Weaverrel új Alien-folytatást forgathat, de ezt a projektjét elkaszálták, ahogy idővel kiszállt a Robotzsaru még mindig csak alakulgató folytatásából is. Az elmúlt években kísérleti rövidfilmeket írt és vezényelt le produkciós cégével, az Oats Studiosszal, valamint állítólag leforgatott egy horrorfilmet is a koronavírus-járvány alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)