Hirdetés

Végre videót is kaptunk a Szörny Rt. sorozatról

|

A Disney+-ra érkező animációs széria egy spin-off lesz, amely a Szörny Rt. világában játszódik.

Hirdetés

Míg a Szörny Egyetem című előzményfilmből azt ismerhettük meg, hogy a Szörny Rt. két főszereplője, Mike és Sulley hogyan ismerkedtek meg, addig az exkluzívan a Disney+-ra készülő sorozat egy nappal azután játszódik, hogy hőseink hatalmas eredményt értek el: a szörnyek már nem a gyermekek sikolyaiból, hanem a nevetésükből szerzik az energiát.

Az új helyzetbe azonban nem egyszerű átszokni, nem megy egyszerűen a történet középpontjában álló Tylor Tuskmonnak sem, aki rémisztőnek tanult. Az ő és társai megpróbáltatásait követhetjük majd figyelemmel. 

Eddig csupán képeken láthattuk, hogy milyen lesz a Monsters at Work, most viszont megérkezett az első kedvcsináló is az animációs sorozatból, noha nem túl hosszú.

Hirdetés

Az új arcok mellett persze felbukkannak benne az ismert karakterek, így maga Mike és Sulley is (no meg a mindig mogorva Roz), de ezúttal nem rajtuk lesz a hangsúly. Nézzetek bele ti is: 

A Monsters At Work július 2-án rajtol el a Disney+-on, de hogy hozzánk mikor jut el, az a szolgáltatás hiányában még nagy kérdőjel. Ahogyan az is, hogy a tavaly elhunyt Gesztesi Károly helyett ki fogja a magyar változatban szinkronizálni Sulley-t. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)