Hirdetés

Végtelenül bizarr popcornos vödör érkezik a Dűne: Második rész mellé

|

Egyetlen kérdésünk van csak: ti bele mertek majd nyúlni?

Hirdetés

Lassan megszokottá válik, hogy a nagyobb blockbusterek érkezésekor tematikus felhozatalra váltanak a mozik büféi, és megjelennek az adott filmhez kapcsolódó műanyagpoharak, és esetenként egyedi popcornos vödrök is. Nos, most valami hasonlóra számíthatunk a március 14-én érkező Dűne: Második rész kapcsán is.

Ahogy azt az alábbi fotókon ti is láthatjátok, gyakorlatilag arról van szó, hogy a pattogatott kukoricás kosárka tetejére rá lett applikálva a Dűne franchise ikonikus lénye, a homokféreg (avagy Shai-Hulud). Ezen a hatalmas lények az Arrakis bolygó végtelen homoktengereit járják, és kulcsfontosságú szerepük van az univerzum legnagyobb kincse, a főszer termelődésében. 

Hirdetés

Nem vagyok marketinges, de a tökéletes élmény elérésének érdekében én még el tudnám képzelni azt is, hogy a homokférges menühöz ne hétköznapi popcornt, hanem valami különleges, extra fűszeres verziót adjanak - ha végül így lesz, akkor az impresszumban megtalálható az elérhetőségem a jutalékért. 

A bödönről készült képet Cris Parker filmes youtuber posztolta X-en:

Egyelőre nem tudni, hogy érkeznek-e majd a magyar mozikba is ilyen kis csodák, de ha igen, akkor mi mindenképp be fogunk fizetni egyre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)